Ad Code

Responsive Advertisement

Δίκη Τζόνι Ντεπ: Με το αίμα από το κομμένο του δάχτυλο έγραφε στον καθρέφτη μετά τον καυγά με τη Χερντ

johnny-depp-amber-heard

Το σίριαλ αποκαλύψεων της διεστραμμένης σχέσης του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ συνεχίστηκε σήμερα για τρίτη μέρα στην αίθουσα του Ανωτάτου Δικαστηρίου στο Λονδίνο.


Ο Τζόνι Ντεπ είπε στο δικαστήριο ότι χρησιμοποίησε το ακρωτηριασμένο δάχτυλό του για να γράψει ένα μήνυμα με αίμα κατά τη διάρκεια ενός ομηρικού καυγά με την Άμπερ Χερντ. Ήταν σε ένα ταξίδι τους στην Αυστραλία το 2015, όπου γίνονταν τα γυρίσματα για τους «Πειρατές της Καραϊβικής».


Το ζευγάρι έμενε τότε σε ένα νοικιασμένο σπίτι και η δικηγόρος Σάσα Βας που εκπροσωπεί την αντίδικο εκδοτική εταρεία News Group Newspapers, παρουσίασε στο δικαστήριο φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού, όπου πάνω στον καθρέφτη, στον τοίχο και το αμπαζούρ είναι γραμμένα μηνύματα με το αίμα του Ντεπ, με μπογιά και με κραγιόν.


«Είχατε βυθίσει το τραυματισμένο δάχτυλό σας σε μπογιά για να γράψετε τα γκράφιτι;» ρώτησε η δικηγόρος και ο Ντεπ διευκρίνισε: «Άρχισα να χρησιμοποιώ το αίμα από το δάχτυλό μου». Ένα από τα ευανάγνωστα μηνύματα έγραφε «Καλή τύχη» και ο ίδιος εξήγησε ότι ένιωθε πως η σχέση του με την Άμπερ Χερντ είχε τελειώσει.

Η δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι ο Ντεπ είχε χάσει την άκρη του δαχτύλου του, ενώ χτυπούσε επανειλημμένα ένα πλαστικό τηλέφωνο στον τοίχο, στη διάρκεια του καυγά με την πρώην σύζυγό του. Ο Αμερικανός σταρ αρνήθηκε αυτή την εκδοχή, λέγοντας στο δικαστήριο: «Δεν πέρασα πολύ χρόνο με το τηλέφωνο».

Στο παρελθόν ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι το δάχτυλό του κόπηκε, όταν η Χερντ του πέταξε ένα γυάλινο μπουκάλι βότκα πάνω στον καυγά.


Ο Ντεπ που είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο για τον τραυματισμό, ανέφερε ότι είχε πει ψέματα στο προσωπικό της εταιρείας παραγωγής που γύριζε την ταινία του για το πώς ακριβώς είχε ακρωτηριαστεί. «Τους είπα ότι το είχα χτυπήσει σε μια πόρτα. Για να προστατεύσω την κα Χερντ» είπε στο δικαστήριο.

Ωστόσο η δικηγόρος Σάσα Βας ανέφερε ότι σε εκείνο τον πρωτοφανή καυγά ο Ντεπ είχε επιτεθεί βίαια στην Άμπερ Χερντ, την είχε αρπάξει από το λαιμό, την είχε φτύσει στο πρόσωπο και μετά την έριξε σπρώχνοντας στο ψυγείο.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement