Ad Code

Responsive Advertisement

Κατερίνα Δαλάκα: Καλοκαιρινές διακοπές στην Μύκονο με τις φίλες της μετά το Survivor! [pics]

Κατερίνα Δαλάκα: Καλοκαιρινές διακοπές στην Μύκονο με τις φίλες της μετά το Survivor! [pics] | tlife.gr

Από τον Άγιο Δομίνικο… στην Μύκονο! Η Κατερίνα Δαλάκα μετά την ολοκλήρωση του Survivor 2 και την κατάκτηση της δεύτερη θέσης – νικητής αναδείχθηκε ο Ηλίας Γκότσης – ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η Πρωταθλήτρια 400μ. μετ’ εμποδίων κατάφερε να παραμείνει για έξι μήνες ακριβώς στην Καραϊβική και να επιβιώσει παρά τις ταλαιπωρίες και την πείνα. Μάλιστα, έφτασε και μέχρι τον μεγάλο τελικό, κατακτώντας την δεύτερη θέση ύστερα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η γοητευτική Κατερίνα, γεμάτη νέες εμπειρίες, συνεχίζει την ζωή της στην Ελλάδα. Αυτές τις ημέρες, η αθλήτρια απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στο κοσμοπολίτικο νησί, αφήνοντας πίσω της τις κακουχίες του Αγίου Δομίνικου. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Κατερίνα Δαλάκα με τις κολλητές της φίλες σε μία από τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου.

Η πρώην «Διάσημη» παίκτρια του Survivor φαινόταν πιο ευδιάθετη και λαμπερή από ποτέ, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί των Ανέμων!

Δες όλες τις φωτογραφίες:


Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement