Ad Code

Responsive Advertisement

«In Dreams»: Το πιο dance καλοκαιρινό τραγούδι απέκτησε εικόνα στη Μύκονο

Αποτέλεσμα εικόνας για «In Dreams»: Το πιο dance καλοκαιρινό τραγούδι απέκτησε εικόνα στη Μύκονο

Αναμιγνύοντας τη μουσική με το δικό του ξεχωριστό τρόπο και με φόντο τη Μύκονο, ο καταξιωμένος Λιβανέζος DJ και μουσικός παραγωγός Rodge συνεργάζεται με τον Tim Morisson.

Το δίδυμο παρουσιάζει το «In Dreams», που μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο από την Panik Records.

Δείχνοντας για ακόμα μία φορά την ικανότητά του να συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία διαφορετικά είδη μουσικής, ο Rodge χρησιμοποιεί ως βάση έναν groovy ρυθμό, τον οποίο εμπλουτίζει με pop και ethnic στοιχεία.

Μαζί με τα φωνητικά του Tim Morisson, που ξεχώρισε με τη συμμετοχή του στο «The Voice» της Αυστραλίας, ο Rogder δημιουργεί ένα massive hit που ξεσηκώνει.

Ο Tim Morrison έλαβε μέρος στη δεύτερη σεζόν του δημοφιλούς talnet show, το 2013 και έφτασε μέχρι τα lives, με coach την Delta Goodrem. Στο παρελθόν ήταν μέλος του alternative rock συγκροτήματος Trial Kennedy.

Το «In Dreams» μιλά για τις αγάπες του καλοκαιριού και το video clip του γυρίστηκε σε ένα από τα μέρη όπου ο διασημότερος DJ της Μέσης Ανατολής λατρεύει να εμφανίζεται: Στη Μύκονο.

Οι ομορφιές του νησιού ξεδιπλώνονται στο φακό και σε συνδυασμό με το τραγούδι, μας ταξιδεύουν στην πιο μελωδική καλοκαιρινή εμπειρία.

Το «In Dreams» του Rogder με τη φωνή του Tim Morrison κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement