Ad Code

Responsive Advertisement

Η αντίδραση του Brad Pitt στη συνέντευξη της Jennifer Aniston, ήταν αυτή που περιμέναμε


Η Jennifer Aniston είναι single, ο Brad Pitt το ίδιο και οι φήμες επανασύνδεσης το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει και φουντώνουν. Μετά την δήλωση της μητέρας του, πως προσπαθεί να τον πείσει να δώσει δεύτερη ευκαιρία, έχουμε αρχίσει και το πιστεύουμε πολύ αυτό το story.

Και οι υποψίες αυτές άρχισαν να επιβεβαιώνονται μετά την φωτογράφιση/συνέντευξη της  Jennifer Aniston στο περιοδικό InStyle. Η 49χρονη ηθοποιός ήταν απίστευτα sexy στην φωτογράφιση της αυτή και η αντίδραση του Brad Pitt, ήταν αυτή ακριβώς που περιμέναμε. Αν ισχύουν όσα μεταφέρθηκαν από το HollywoodLife, ο ηθοποιός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης με την πρώην σύντροφό του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του εν λόγω ιστότοπου, ο Brad δεν ενοχλείται με τις διάφορες φήμες που τον θέλουν να επανασυνδέεται με την Jennifer. Έζησε πολύ ωραία χρόνια μαζί της και τα θυμάται πάντα με νοσταλγία και αγάπη. Άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις πως μπορούν να εξελιχθούν αυτά τα συναισθήματα.

Εμείς πάντως δεν το βάζουμε κάτω, πιστεύουμε σε αυτήν την επανασύνδεση και πάντα πιστεύαμε πως έχει φτιαχτεί ο ένας για τον άλλο.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement